Wat kost het boerenrustpunt?

2016-08-08 14.03.44De basis van het geheel bestaat uit een betonplaat van 200 bij 100 cm die 450 kg weegt. Daardoor is het geheel makkelijk en veilig te verplaatsen met passend materiaal (bijvoorbeeld een heftruck of voorlader). Denk daarbij aan het opstallen gedurende de wintermaanden indien gewenst of verplaatsen tijdens het groeiseizoen. Ook is het mogelijk de rustbank op een hoek van het erf vast te maken op de aanwezige erfverharding, een betonplaat is dan niet nodig. Wij kunnen het geheel voormonteren en eventueel kant en klaar bij u afleveren. Voor meer informatie kunt u via deze link contact met ons opnemen.

Boerenrustpunt

Zeker in deze tijd waarin veel wordt gesproken over het voeden van de sterk groeiende wereldbevolking en de plaats die wij als land- en tuinbouw daarin hebben. Juist nu er steeds meer discussie is over koeien in de wei en een eentonig landschap met monocultuur is het goed om in gesprek te zijn met uw omgeving. Een boerenrustpunt is daarvoor een unieke plek. LEES MEER

Maatschappelijk

De Gemeente Overbetuwe heeft in nauw overleg met de plaatselijke LTO afdeling Oost-Betuwe gelden vrijgemaakt uit het ondernemersfonds voor de ontwikkeling van reeds 20 boerenrustpunten. De reacties vanuit de omgeving zijn zeer positief en dragen bij aan een goede dialoog tussen boer en burger.