Wat is het boerenrustpunt?

Een rustpunt bestaat uit een onderhoudsarme bank op een degelijke betonnen voet. De bank is bestand tegen alle weersinvloeden en staat stevig verankerd. Het is voor u een gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk product. De bank is zodanig ontworpen dat verplaatsing met passend materiaal eenvoudig uit te voeren is (bijvoorbeeld met heftruck of voorlader). Het frame van de bank is gemaakt van verzinkt ijzer en de zitting is vormgegeven van mooi hardhout. Het bord (dibond) met de teksten en fotomateriaal naar keuze is weerbestendig en fraai uitgevoerd. Dit alles kan volgens u persoonlijke wensen worden vorm gegeven.

DSCF0168 2016-08-08 13.27.57 2016-08-08 14.18.04

Boerenrustpunt

Zeker in deze tijd waarin veel wordt gesproken over het voeden van de sterk groeiende wereldbevolking en de plaats die wij als land- en tuinbouw daarin hebben. Juist nu er steeds meer discussie is over koeien in de wei en een eentonig landschap met monocultuur is het goed om in gesprek te zijn met uw omgeving. Een boerenrustpunt is daarvoor een unieke plek. LEES MEER

Maatschappelijk

De Gemeente Overbetuwe heeft in nauw overleg met de plaatselijke LTO afdeling Oost-Betuwe gelden vrijgemaakt uit het ondernemersfonds voor de ontwikkeling van reeds 20 boerenrustpunten. De reacties vanuit de omgeving zijn zeer positief en dragen bij aan een goede dialoog tussen boer en burger.